Tarieven

Gedragsbegeleiding
Zoals beschreven op de pagina Gedragsbegeleiding zijn er twee opties wanneer je met probleemgedrag kampt. Je kunt kiezen voor een gedragsconsult van 2,5 uur aan huis (incl. een verslag en dan ga je ZELF aan de slag) of voor gedragstraining aan huis (hierbij kom ik meerdere malen een uur langs en gaan we SAMEN aan de slag). Over het algemeen geeft gedragstraining een sneller en beter resultaat, omdat ik dan beter kan sturen en helpen en we o.a. veel situaties in scene kunnen zetten. Hieronder zie je de verschillen in kosten voor de verschillende opties.

Gedragsconsult                                      € 140,- per consult (circa 5 uur)
Dit is inclusief vooronderzoek, consult aan huis (2 uur), adviesrapport en eventueel telefonische consulten achteraf. Vaak is één consult voldoende om de problemen te bespreken en voldoende handvatten te bieden, zodat u zelf aan de slag kunt met het gedrag van de hond. Mocht u meer begeleiding willen kunt u ook kiezen voor gedragstraining/individuele training i.p.v. een gedragsconsult. We zullen samen gaan kijken wat het beste is voor de betreffende situatie.

Vervolgconsult                                        € 80,- per consult (circa 3 uur)
Dit is inclusief consult aan huis (1 à 2 uur), aangepast adviesrapport en eventueel telefonische consulten.
Soms kan het zo zijn dat er meerdere problemen zijn waar we met één consult niet voldoende tijd voor hebben, of dat we er voor kiezen om eerst het ene probleem aan te pakken en daarna pas het volgende probleem. In dit geval kunt u voor het tweede probleem een vervolgconsult aanvragen. Ik ken immers al een groot deel van de situatie en het gedrag van de hond.

Telefonisch vervolgconsult                    € 20,- per consult (circa 45 min)
Dit telefonische consult is alleen mogelijk wanneer ik de hond, het gedrag en de situatie al eens heb gezien. Er zal vooraf een belafspraak worden ingepland.

Gedragstraining/Individuele training
Individuele training pup                          € 25,- per half uur
Een les voor pups duurt 30 minuten.

Individuele training puber/volw. hond          € 45,- per uur
Een les voor pubers en volwassen honden duurt 60 minuten.

Strippenkaart pup                                   € 100,- voor 5 lessen
Strippenkaart puber/volw. hond          € 200,- voor 5 lessen

Een strippenkaart bevat 5 lessen. Wanneer u voor de strippenkaart gaat krijgt u in totaal €25,- korting op de lessen. De strippenkaart dient wel in een keer te worden voldaan voor/op de eerste les.

Reiskosten
Reiskosten                                                € 0,20 per km
De eerste 10 km zijn gratis, daarna wordt er €0,20 berekend per km. De reiskosten worden berekend vanaf de postcode 3607JV.

*Hondencoach Bianca is vrijgesteld van BTW.