Reviews

 

What people say.
Super
Dymph Bruijnes

Fijne begeleiding gehad bij onze hond. Zowel een thuis bezoek gehad als samen buiten gelopen. Erg leerzaam en wij hebben veel verbetering gezien bij onze hond. Lopen nu een stuk relaxter buiten. Bianca heeft ons in de eerste sessie veel geleerd over stress signalen en is in de tweede sessie met ons gaan wandelen in het bos. Daar veel geleerd over hoe we onze hond het beste kunnen helpen. Bedankt voor je hulp!

Leerzaam!
Germay

Bianca volstaat haar vak, luistert goed en denkt vrijwel direct in oplossingen. Heeft geduld, en neemt echt de tijd voor je. Na de eerste sessie samen zag ik al verbetering! Mocht altijd bellen of appen als ik ergens tegenaan liep. Ik raad iedereen hondencoach Bianca aan. Bedankt voor de goede zorgen!

Wennen aan elkaar
Wendy

Bo hebben wij uit het asiel gehaald. Hij was toen net 4 jaar en goed opgevoed door zijn vorige baasje. Om hem aan ons te laten wennen en wij aan hem hebben wij Bianca gevraagd om ons handvaten te geven. Ondertussen hebben wij Bo bijna een jaar en nog steeds maken wij gebruik van de tips en tricks van Bianca. Duidelijke uitleg en zo fijn dat het in gezinsverband kon. Top coach. Wij raden haar zeker aan.

super
Conny schalkwijk

bianca is een kanjer wist op een simpele manier met veel oefenen chico te krijgen zoals wij wilde,,TOP!

Dank
Inge Engelblik

We zijn zooooo blij met jou; respectvol, eerlijk en liefdevol naar hond en baas toe! We zijn heel erg blij met de tips en lessen van jou voor ons allen! Dank!!!!

nuttige lessen
Karin

We hebben heel veel aan jou coaching gehad en ook die twee workshops waren weer nuttig. Langzaam snappen we hoe Soof in elkaar steekt en zij snapt ons. Bedankt in ieder geval weer voor het meedenken en de nuttige lessen!!

Onzeker teefje na overlijden reu
Jeannette

Mijn teefje was onzeker geworden nadat we afscheid hadden moeten nemen van mijn reu. Na een paar sessies met Bianca, waarbij ik heb geleerd beter te letten op haar lichaamstaal gaat het stukken beter!

Amber is een geweldige en relaxte hond geworden
Tineke

Ik krijg veel complimenten in het bos over Amber, vanmiddag vroeg iemand ook weer "is dit dezelfde Kerry Blue Terrier?" Uiteraard vertel ik over jou en heb je naam al vele keren doorgegeven. Maar iedereen staat verbaasd. Wilde ik je toch even laten weten!

Bezoek
Babette

We kunnen weer normaal bezoek ontvangen zonder dat Bella naar ze blaft! Bedankt voor je hulp!

Bedankt!
Rick

We hebben erg veel van je geleerd, onze Beau valt nu niet meer uit naar andere honden! We kunnen weer ontspannen wandelen.

Leave Your Review