Links

Een goede indoor hondenschool in Utrecht en Houten waar met pup, puber en volwassen hond van álle rassen positief getraind wordt op succes, socialisatie, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en een goede band tussen eigenaar en hond.

Een vertrouwde dierenartsenpraktijk voor alle gezelschapsdieren. U kunt hier terecht voor zorg op maat, van inenting voor uw hond, kat of konijn tot uitgebreide zorg voor uw zieke dier. Het fijne en ervaren team denkt met u mee en heeft hart voor uw dier.

Eenvoudige, smakelijke en complete maaltijden van vlees en groenten van de hoogste kwaliteit, voor honden van alle leeftijden. Langzaam gegaard en met de juiste balans van vitaminen en mineralen.

Bestel je eerste 2 boxen met 50% korting via deze link!

Een hele fijne dierenspeciaalzaak op de Pieter de Hooghstraat in Maarssendorp. Eigenaar Ries staat voor je klaar met een berg aan kennis en helpt je graag door net dat beetje extra voor je te doen.

Woof Playtime is een spellenuitleen, een soort bibliotheek voor hondenspellen. In plaats van een boek leen je een spel om thuis met je hond mee te spelen. Zo kun je uitproberen welk spel bij jou en je hond past. Daarnaast kan Woof Playtime je adviseren over het spelen van spellen en het vinden van een geschikt spel. Hierdoor heb je niet zelf een kast vol hondenspellen nodig, maar kun je deze makkelijk lenen bij Woof Playtime.

Voor de hondensport Gedrag en Gehoorzaamheid (G&G), tegenwoordig Obedience, kun je terecht bij HSV Leidsche Rijn. Zij geven graag een kwalitatieve training met tussendoor ruimte voor gezelligheid!

Doggo.nl heeft als doel informatie te verschaffen aan hondeneigenaren en -professionals om zo hondenwelzijn te bevorderen. Het opvoeden en houden van een hond gaat met vallen en opstaan en dan is het prettig om goede up to date informatie tot je beschikking te hebben. De artikelen op de website worden geschreven door specialisten in hun vakgebied zoals gedragsdeskundigen, dierenartsen en hondentrainers.

Baas & Beest is een grote dierenwinkel in Maarssen. Ze hebben veel producten op voorraad dankzij de 1500 m² winkelvloer.

Zoek je iets specifieks? Vraag het de medewerkers en als ze het niet in de winkel hebben liggen bestellen ze het graag voor je.

Bellobox

100% natuurlijke snacks voor jouw hond. Verwen je hond eens flink door deze Bellobox met natuurlijke hondensnacks te bestellen.

Gebruik de code HONDENCOACHBIANCA voor 10% korting op jouw box vol lekkers!